Praktijk

AnkEven voorstellen, ik ben Ank Duisterhof.

Mijn aanvankelijke  motivatie om kinderfysiotherapeut te worden bestaat nog steeds. Toen zocht ik de puurheid van de kinderen en de motorische ontwikkeling die erbij hoorde.

Nog steeds heb ik een passie voor het omgaan met kinderen, hun ouders en eigenlijk het gezin en de leefomgeving van en om het kind heen.  Kinderen zijn puur en oprecht en geven door middel van lichaamstaal of directe bewoordingen feilloos aan wat ze willen, wat ze leuk en fijn vinden, waar ze blij en gelukkig van worden.

Deze puurheid zoek ik ook in mijn eigen leven door zo gezond en milieubewust mogelijk te leven. Sporten, zijn in de natuur, wonen in een milieubewust huis (en praktijk) in de wijk Ecolonia in Alphen aan de Rijn.

Daarnaast houd ik van bewegen en vind ik het fascinerend om te zien hoe de motorische ontwikkeling van het kind verloopt. Het is mooi en bijzonder, als dit (tijdelijk) anders gaat, hierin te mogen begeleiden en/of te verhelpen.

Deze aspecten hebben geleid tot mijn keuze vroeger en zijn nog altijd mijn drijfveren tezamen met mijn grote enthousiasme en passie voor het vak Kinderfysiotherapie met de vele gedragsaspecten en karakters van mijn patiënten.

Vanuit respect voor het kind en de ouders, hoe of wie ze zijn, probeer ik daar waar mogelijk mijn steentje bij te dragen.

 

Slider 2 1